Ateliér v Litovli

Trvalo to dlouho, ale je to hotové! Představuji vám můj nový fotoateliér v Litovli, kde všechnu tu krásu z Indie a Nepálu fotím. A taky místo, kde si můžete objednávky vyzvednout, ale také vyzkoušet.

 

Fotoateliér v Litovli

Protože zboží z Indie a Nepálu přímo dovážím, je nezbytné ho také pěkně nafotit. Sice některý výrobce má k dispozici fotografie, ale nejsem si jistý, jestli pánové z Indie oblečení v šatech a sukních jsou to, co potřebujete a chcete vidět :-) Takže nezbývá, než vzít figurínu, případně milou modelku, foťák a pustit se do práce.

Ateliérů jsem vystřídal za těch deset let už dost, ale tento je můj nejmilejší. Je tu vše, co je potřeba - i pro vás. Můžete si zboží vyzvednout a samozřejmě ho zde i vyzkoušet. Ale protože není ateliér běžně veřejnosti otevřený (otevírací doba je na objednání), je třeba vše potvrdit a vyřešit přes telefon či email.

Kromě focení produktů pro můj milovaný eshop indickesaty.cz zde realizuji i produktové focení pro jiné firmy a dále také focení pro osoby (jako například mé milé portréty).

Více na www.michaltomes.cz

 

 

atel