Kdo jednou harémky oblékl, obléká je již napořád!

Harémky budí pozornost a rozdělují společnost na dva nesmiřitelné tábory. Harémkáře a antiharémkáře. Harémkáři argumentují pohodlím, odpůrci šermují vkusem. Mrknem na to trochu objektivní optikou!

 

harémky

Harémové kalhoty

Podle jedné legendy vznikly harémové kalhoty v malé zaprášené dílně v indické vesničce zapadlé hluboko v poušti Thár. Unavený krejčí, mohl se jmenovat třeba Ashoka Goodmen, šil ten den poslední sukni a jak byl unavený, vyšly mu z toho... kalhoty. Ze srandy si je oblékl i viděl, že je to dobré. A hle - světový bestseller byl na světě!

Ano, harémové kalhoty jsou tak nějak mezi sukní a kalhotama, i když patří spíš do rodiny kalhot (kde se k nim ale příbuzní moc neznají). Po sukních zdědily volnost a pohodlíčko, po kalhotech zase střih, pas a ... fakt, že se oblékají na nohy.

 

Harémky frčí ve světě tisíce let

I když u nás je to novinka posledních 15 let (ha - taky jsme ji jako jednu z prvních z Indie k nám dovezli!), ve světě už ji znají celkem dlouho. Asi tak tisíce let. Už v pravěku běhali Indové v harémových kalhotech. Na blízkém východě jinak muži ani nevycházejí. Ve spojených státech frčí od roku 1850 díky paní Bloomerové,  Francouzi je znají od roku 1910 díky Paulu Poiretovi... Zkrátka harémky ve světě znají a jsou k nim mnohem shovívavější (protože už si za ta staletí na ně zvykli).

 

Proč byste měli harémky také vyzkoušet?

  • Jsou moderní. S názorem, že by se jednalo o nevkus, už se rozloučili i módní návrháři. Harémky tak celosvětově frčí.

harémky bavlna

 

  • Jsou univerzální. A to se netýká jen velikosti. Harémky nosí muži i ženy. Konečně kousek, který může váš syn nosit po vaší dceři! Nebo babička po vašem manželovi! Strejda po tetě. A tak podobně...

 

harémky pro muže

  • Jsou pohodlné. Už jsme to zmiňovali, ale je to tak zásadní plus, že to zmíníme ještě jednou. Harémky mají všechny atributy pohodlí sukně, ale zůstávají kalhotami.

originální harémové kalhoty

 

  • Využijete je při mnoha příležitostech. V takových pěkných a kvalitních harémkách můžete v klidu kráčet po městě, v lese, na návštěvu i do kavárny či třeba na úřad. Klidně i na pracovní pohovor. Ale tady pozor, na jakou pozici se hlásíte! Pořád se přeci jen jedná o kousek, který budí pozornost! A to zaslouženou!

jednobarevné harémky

 


 

Tak vidíte. Harémky (harémové kalhoty, aladinky, nas***ky, turky) už jsou s námi dlouho. Jen ještě někteří neměli tu odvahu dát je do nákupního košíku. Anebo možná je tam i dali, ale neobjednali. A to je škoda! Ale ne nenapravitelná...

 

 

harémky