Hledáte originální dekorace z Orientu? Mám dobrý tip!

Orient je plný nádherných dekorací! A já pro vás mám teď tip na jeden perfektní e-shop, kde seženete opravdu originální dekorace (a za dobré peníze). Pojďte se na to mrknout!


Orient Oko

Krátké představení - od roku 1997 v oboru. 1997! To je opravdu úctyhodné! Bez přestávky, rok za rokem, a teď, i díky okolnostem, konečně online e-shop: www.orientoko.cz. Není to žádná anonymní firma, ale paní, která vše dělá sama. Od létání pro zboží, jeho vybírání až po focení! Myslím, že se zcela bez obav můžete obrátit na člověka, který již přes 20 let dělá v oboru a rozumí mu.

 

 

Co najdete v Orientu OKO?

Opravdové, rukodělné a vkusné kousky, které se hned tak někde nevidí. Bez přehánění, opravdu. Rozhodně doporučuji se mrknout na tyto kategorie.

 

Sochy

Kromě klasických Buddhů, Šivů a Ganéšů zde najdete také nádherné draky, slony a další divou zvěř. A to vše z různých materiálů, ať už dřevo, šoušan, kámen či třeba kov.

 

 

 

Rituální předměty

To by nemohl být pravověrný orient bez tibetských mís, dordží, kartálků a zvonů a dalších potřeb pro duchovní cestu.

 

  

 

Bytové doplňky

Doladění bytu je důležitá věc. Obzvláště něčím silným, až téměř mystickým, co má za sebou příběh a nějakou hodnotu.

 

 

Stříbrné šperky

Nádherné stříbrné šperky z indické pouště Thár. Polodrahokamy a precizní stříbrnická práce!

 

 

 

Šperky

Stylové a originální etno kousky - z Indie, Nepálu, Thajska i Indonésie. Od náušnic, přes náhrdelníky a náramky až po spony a pásky. Každý si přijde na své :-)

 

 

 

 

 

... a spousty dalšího.

Orient Oko určitě stojí za prohlédnutí!