Hodnocení obchodu

4,9 37 hodnocení
5
36x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jana | 5.4.2021
Velmi rychlé odeslání šatů na dobírku, přišly přesně ty, co jsou na obrázku, zabaleno v dárkovém sáčku, včetně dárečků, které potěšily. Ráda znovu nakoupím, děkuji.
B Avatar autora Bára | 1.4.2021
Vše na jedničku s hvězdičkou. Rychlá komunikace, rychle odeslání, vše krásně zabaleno a zboží překrásné. Doporučuji všemi deseti!
IR Avatar autora Ilona Ročková | 24.3.2021
Mimořádně pozitivní hodnocení. Rychlé zaslání a nadstandartně milý přístup k zakaznikovi. ????
LP Avatar autora Lucie Plevová | 23.3.2021
Spokojena, tak, že to nemohu porovnat s jinými!!
JK Avatar autora Jana Kopalová | 16.3.2021
Rychlé doručení i s dárkem. Moc děkuji.
E Avatar autora Eva | 15.3.2021
S šátky jsem moc spokojená.
VB Avatar autora Vitezslav Bily | 10.3.2021
Krásná kabelka , super materiál i barvy ❤️❤️❤️
P Avatar autora Pavla | 2.3.2021
Pěkné zboží , odpovídající obrázkům, vse proběhlo v pořádku.
JK Avatar autora Jitka Kaprálová | 25.2.2021
perfektní
PK Avatar autora Petra Kerberová | 24.2.2021
Rychle doručení. Zboží super, odpovídá obrázku na internetu. Potěšil mě malý dáreček. Super.
JH Avatar autora Jitka Hrnčířová | 22.2.2021
Zboží doručeno velmi brzy a s malým dárkem, který mě moc potěšil. Nakupuji zde už poněkolikáté, mám odtud úžasné letní zavinovací šaty, dvě sukně, peněženku... Vše vždy doručeno velmi brzy a bez problémů. Se zbožím jsem byla spokojená, komunikace s obchodem vždy velmi příjemná.....
ŠK Avatar autora Šárka Kulhavá | 18.2.2021
Rychlé doručení, originální zboží, krásný dárek potěšil, velmi milé jednání. Dobrý pocit z nákupu - podpora jak malého eshopu tak výrobců nabízeného zboží. Opět se velmi ráda do eshopu vrátím. Po otevření balíčku na mne "dýchla vůně Indie"
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 22.2.2021
Šárko, děkujeme za hodnocení! Takové nejen potěší, ale i motivuje dělat vše nadále tak, jak se snažíme - aby byly všechny tři zúčastněné strany spokojené - vy, my i výrobci :-)
I Avatar autora Iveta | 9.2.2021
Rychlé doručení, zboží krásné!!
N Avatar autora Nina | 4.2.2021
Šaty odpovídají obrázku na internetu. Vždy rychlé dodání. V balíčku krásný dáreček. Moc děkuji :)
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 4.2.2021
Děkujeme za milé hodnocení! Přejeme, ať Vám šaty dlouho dělají jen radost! :)
MF Avatar autora Míla Fidrmucová | 1.2.2021
Velmi rychlé dodání, zboží v pořádku i dáreček ????
KS Avatar autora Kateřina Stuchlíková | 25.1.2021
Ano :)
M Avatar autora Martina | 12.1.2021
Bleskurychle odeslání objednavky i příjemná komunikace, děkuji :)
JM Avatar autora Jaroslava Marková | 12.1.2021
Obchod skvělý, příjemná komunikace. Rychlé dodání. V tabulkách velikostí postrádám normální krejčovské míry: Obvod hrudníku, pasu a sedu.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 13.1.2021
Děkujeme za hodnocení a za postřeh k velikostní tabulce - mrkneme na to a zkusíme ji nějak lépe a jasněji definovat :-)
VH Avatar autora Věra Hermová | 11.1.2021
Vše proběhlo naprosto v pořádku, děkuji Vám. Japa mala mi udělala radost.
P Avatar autora Pavel | 23.12.2020
Velmi spokojený. Vstřícné a rychlé jednání.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 28.12.2020
Díky za hodnocení! Doufáme, že budete se zbožím i s námi spokojený i nadále! :-)
Nahoru
37 položek celkem