Hodnocení obchodu

4,9 21 hodnocení
5
20x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 12.1.2021
Bleskurychle odeslání objednavky i příjemná komunikace, děkuji :)
JM Avatar autora Jaroslava Marková | 12.1.2021
Obchod skvělý, příjemná komunikace. Rychlé dodání. V tabulkách velikostí postrádám normální krejčovské míry: Obvod hrudníku, pasu a sedu.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 13.1.2021
Děkujeme za hodnocení a za postřeh k velikostní tabulce - mrkneme na to a zkusíme ji nějak lépe a jasněji definovat :-)
VH Avatar autora Věra Hermová | 11.1.2021
Vše proběhlo naprosto v pořádku, děkuji Vám. Japa mala mi udělala radost.
P Avatar autora Pavel | 23.12.2020
Velmi spokojený. Vstřícné a rychlé jednání.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 28.12.2020
Díky za hodnocení! Doufáme, že budete se zbožím i s námi spokojený i nadále! :-)
P Avatar autora Petra | 14.12.2020
Krásné zboží, milé a vstřícné jednání, příjemné překvapení ve formě balení i dárku navíc, všem doporučuji.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 28.12.2020
Děkujeme za tak milé hodnocení, vážíme si toho :-)
E Avatar autora Ester | 30.11.2020
Jednání a rychlost dodání zboží super! :) Milý dárek navíc. Objednala jsem si indickou sukni, s kvalitou provedení spokojena úplně nejsem. Bohužel spodní lem sukně je hodně odflákle zakončený, hodně čouhajících nitek. Čekala jsem lepší kvalitu ušití :-(
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 1.12.2020
Děkujeme za hodnocení. Bohužel, u indického oblečení už to tak bývá. Indové vyrábí nádherné věci, barevné a designově promyšlené, ale s detaily, jako jsou rovné švy a lezoucí nitky, už si moc hlavu nelámou. Bohužel to není věc, kterou bychom mohli ovlivnit. I tak doufáme, že se sukně i přes drobné nedostatky bude dobře nosit a dělat Vám radost :-)
ZL Avatar autora Zuzana Řezáčová Lukášková | 8.10.2020
Dostala jsem krásné šaty z příjemného materiálu i s malým dárkem.
JB Avatar autora Jana Burešová | 3.8.2020
Velká spokojenost.rychlé dodání.
JC Avatar autora Jaroslava Cesarová | 4.7.2020
ano
Avatar autora Miluše Šeflová | 1.7.2020
Naprostá spokojenost, rychlé dodání a potěšily mě náušnice jako dárek, byla to milá pozornost.????
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 1.7.2020
Děkujeme za tak milé hodnocení! Ať Vám šaty i náušničky dělají radost a parádu!
EF Avatar autora Eva Folbrová | 30.6.2020
Více reklamy by nezaškodilo,na tuto nabídku jsem přišla úplně náhodou...
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 30.6.2020
Děkujeme za hodnocení! Máte pravdu, na reklamě ještě musíme zapracovat :-)
KD Avatar autora Kristina Deáková | 29.6.2020
Jsem spokojena, rychlé, milé jednání, mohu jen doporučit.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 30.6.2020
Děkujeme za hezké hodnocení :-)
EP Avatar autora Eva Plánská | 24.6.2020
Byla jsem velmi spokojená. Šaty přišly za dva dny po objednávce i s milým dárkem. Doporučuji ostatním !
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 24.6.2020
Moc děkujeme za hodnocení a doporučení! Ať Vám šaty dělají dlouho radost!
K Avatar autora Karla | 15.6.2020
vše na 1 :-)
MT Avatar autora Michal Tomeš (Administrátor) 17.6.2020
Děkujeme za krásné hodnocení :-)
TS Avatar autora Táňa Stará | 10.6.2020
Dobrý den. Obchod je naprosto LUXUSNÍ. Neskutečně milé a ochotné jednání, šaty přišly obratem . Moc děkuji za dáreček a všem mohu jen a jen doporučit.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 10.6.2020
Děkujeme za tak milé hodnocení! Ať se šaty dlouho hezky nosí!
MR Avatar autora Marineta Rajicova | 29.5.2020
Moc jsem spokojena. Děkují za darek.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 10.6.2020
Děkujeme za takové hodnocení :-)
JZ Avatar autora Jana Zimenová | 28.5.2020
MOc krásné šaty, na léto perfektní. Obchod zcela vpořádku-rychlost doručení, pěkně zabaleno, příjemné překvapení dárek.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 28.5.2020
Děkujeme za milé hodnocení, jsme moc rádi, že jsme udělali radost!
BK Avatar autora Blanka Kubelová | 13.5.2020
Velká spokojenost, perfektní komunikace, rychlost dodání zboží. Super ????.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 13.5.2020
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste spokojená!
DF Avatar autora Daniela Fridrichová | 5.5.2020
Jednoznačne som spokojná. Budem propagovať firmu na Slovensku
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 13.5.2020
Děkujeme! Budeme rádi, když i na Slovensku si oblíbí indické šaty :-)
M Avatar autora Martina | 29.4.2020
Příjemné jednání, spolehlivá dodávka, šaty zabalené v látkových sáčcích.
H Avatar autora Hanka (Administrátor) 13.5.2020
Díky za hodnocení! Látkové sáčky jsou z indické pouště Thár!
Nahoru
21 položek celkem